×
اطلاعات بیشتر باشه، مرسی برای ارائه بهترین تجربه کاربری به شما، ما از کوکی ها استفاده میکنیم

gegli

iran baray hamay iraniyan

× baname khodavand bakhshandav mihraban hadaf az in weblag inast ke ba yari dostane azizam tamami dostan chi dar iran va chi dar kharej kishvar ra jamea kerda va hamay ma dar zir yak saghf betonim dostane khobi vasay hamdiger shavim .
×

آدرس وبلاگ من

iranazad.goohardasht.com

آدرس صفحه گوهردشت من

goohardasht.com/[email protected]

شکست طرفداران اجباری شدن درس دین در مدارس برلین

شکست طرفداران اجباری شدن درس دین در مدارس برلین

 

روز یکشنبه، ۲۶ آوریل مردم برلین به پای صندوق های رای رفتند و خواست خود را نسبت به اجباری شدن درس دین، با محتوای مسیحی آن، در مدارس این شهر، به صندوق ها ریختند. موافقان این خواست اما نتوانستند رای کافی به‌دست آورند.

 

برطبق آخرین آمارهای انجام شده موافقان اجباری شدن درس دین با محتوای مسیحی آن، شکست خوردند. ۲۹ درصد از واجدان شرایط که حدود ۵/ ۲ میلیون نفر بودند، در این رای گیری شرکت کردند. و از میان شرکت کنندگان در این رای گیری ۳، ۵۱ درصد مخالف این طرح و ۴، ۴۸ با آن موافق بودند.

 

گرچه در آلمان دولت و دین از هم جدا هستند، اما دین در این کشور جایگاه ویژه‌ای دارد. ماده چهارم قانون اساسی آلمان بر آزادی ادیان در این کشور تاکید می‌ورزد و درس دین در هر ۱۶ ایالت آلمان، یکی از درس‌های مدارس این کشور به حساب می‌آید. در بسیاری از ایالت‌های آلمان می‌توان بجای درس دین، درس اخلاق را انتخاب کرد که در آن ادیان و فیلسوف های مطرح دنیا در این رابطه معرفی می‌شوند. در برلین، پایتخت آلمان، که همزمان یک ایالت نیز هست، وضعیت به گونه ای دیگر است. در این شهر از سال ۲۰۰۶ میلادی درس اخلاق درس اجباری برای دانش آموزان ِ از کلاس هفت به‌بعد است و درس دین، درسی انتخابی به حساب می‌‌آید و محصلانی که علاقمند باشند می‌توانند آنرا انتخاب کنند.

 

هدف از همه‌پرسی روز یکشنبه، ۲۶ آوریل، این بود که درس دین نیز یکی از دروس اجباری در مدارس این ایالت شود. کلیساهای کاتولیک و پروتستان و همچنین احزاب حزب دمکرات مسیحی و حزب دمکرات آزاد این کشور از موافقان این طرح بودند. اما احزاب ائتلافی حاکم در این ایالت، یعنی حزب سوسیال دمکرات و حزب چپ‌های آلمان مخالف چنین طرحی بودند.

 

این که در برلین درس دین، درسی اختیاری‌ست، سابقه ای تاریخی دارد و به سال ۱۹۴۵ برمی‌گردد، زمانی که پس از جنگ جهانی دوم، این شهر به دست کمونیست‌ها و حزب سوسیال دمکرات‌این کشور افتاد. در آن زمان آئین نامه‌ای در این ایالت به تصویب رسید که اکنون نیز مورد قبول است. در این آئین‌نامه آمده است که مسئله‌ی دین شهروندان ربطی به مدارس ندارد و نکته‌ای‌ست فقط مربوط به کلیسا. به این ترتیب اگرچه درس دین در مدارس وجود داشت، اما تنها کسانی که علاقه داشتند می‌توانستند در کلاس‌های این درس شرکت کنند.

 

با مهاجرت شهروندان کشورهای دیگر و بخصوص مردم مسلمان به برلین، آنها اجازه یافتند تا دین اسلام را به دروس خود تبدیل کنند. به تدریج شهروندان کاتولیک و پروتستان این شهر نارضایتی خود را از این شیوه اعلام کردند و خواستار اجباری شدن درس دین، با گرایش مسیحیت در مدارس برلین شدند.

مخالفان اجباری شدن درس دین در مدارس بر این نظرند که درس دین فقط به دین مسیحیت می‌پردازد. و این اقدام سبب می شود که نه تنها نزدیکی‌ای میان مذاهب دیگر بوجود نیاید، بلکه جدایی مذاهب را هم بوجود آورد.

جمعه 11 اردیبهشت 1388 - 11:06:06 PM

ورود مرا به خاطر بسپار
عضویت در گوهردشت
رمز عبورم را فراموش کردم

آخرین مطالب


عشق يک دختر و پسر، دو خواهر را بعد از 25 سال به هم رساند


کلاهبرداران ويلاهاي 5 ميليارد توماني می فروختند


زیباترین آبشارهای دنیا+عکس


طراحی های شگفت انگیز بر روی هندوانه+عکس


سه چیز در زندگی


ناپدید شدن یک هواپیمای فرانسوی با 228 مسافر


حمايت حسين خمينى از جدايى دين از سياست وپيروى ازعلماى پيشين


ازدواج هاى صورى با هدف كسب اقامت در سوئد


دو فیلم ایرانی، در شصت و دومین دوره جشنواره سینمایی کن


ارزان‌ترین فیلم حاضر در کن: فقط ۷۰ دلار


نمایش سایر مطالب قبلی
آمار وبلاگ

96562 بازدید

53 بازدید امروز

15 بازدید دیروز

117 بازدید یک هفته گذشته

Powered by Gegli Social Network (Gohardasht.com)

آخرين وبلاگهاي بروز شده

Rss Feed

Advertisements