×
اطلاعات بیشتر باشه، مرسی برای ارائه بهترین تجربه کاربری به شما، ما از کوکی ها استفاده میکنیم

gegli

iran baray hamay iraniyan

× baname khodavand bakhshandav mihraban hadaf az in weblag inast ke ba yari dostane azizam tamami dostan chi dar iran va chi dar kharej kishvar ra jamea kerda va hamay ma dar zir yak saghf betonim dostane khobi vasay hamdiger shavim .
×

آدرس وبلاگ من

iranazad.goohardasht.com

آدرس صفحه گوهردشت من

goohardasht.com/[email protected]

آلمان از جنگ جهانی اول تا جنگ جهانی دوم .3

کشور و مردم

آلمان از جنگ جهانی اول تا جنگ جهانی دوم .3



 

 

تدارک جنگانبوه زندانیان در اردوگاه مرگ بوخنوالد

  اردوگاه‌های مرگ بوخنوالد

رژیم نازی پس از این که دستگاه دولتی را زیر کنترل خود درآورد و از فرمانبرداری ارتش مطمئن شد، به تدارک جنگ آغازید. هدف نازی‌ها افزون بر جبران شکست جنگ جهانی اول، گشودن "فضای حیاتی" در شرق بود. "فضای حیاتی" مفهومی ایدئولوژیکی بود که نیاز به کشورگشایی را از طریق برتری آلمانی‌ها بر دیگر مردمان و لزوم سروری آنان توضیح می‌داد. کشتار یهودیان و سرکوب و خوارداشت لهستانی‌ها و روسها در پیوند با پنداشت ایدئولوژیک "فضای حیاتی" بود. تلاش تسلیحاتی برای تدارک جنگ از ۱۹۳۴ آغاز شد. صنایع سفارشهای کلان بی‌سابقه‌ای دریافت کردند. سرمایه‌داران بزرگ رژیم را با منافع خویش سازگار دیدند.

 

شروع جهان‌خواری فاشیستیهیتلر در برلین‌، خیابان ویلهلم 

  هیتلر در هنگام عبور از میان دریایی از جمعیت هوراکش

جهان در آغاز خطر هیتلر را دست کم گرفت. هیتلر توانست تقریبا بی‌دردسر به تقویت نیروهای نظامی کشور دست زند و همزمان به تجاوز به خاک دیگران بپردازد. پیش از آن که با حمله‌ی آلمان به لهستان واکنش جنگی انگلیس و فرانسه برانگیخته شود، هیتلر چکای را تصرف کرده بود. قبل از آن اتریش ضمیمه‌ی رایش شده بود و این امر ناسیونالیسم در آلمان و اتریش را به اوج خود رسانده بود.

 

جنگ جهانی دومتانک تخریب‌شده‌ی آلمانی در آفریقا

:  تانک تخریب‌شده‌ی آلمانی در آفریقا

با حمله‌ی آلمان نازی به لهستان در تاریخ یکم سپتامبر ۱۹۳۹ جنگ جهانی دوم آغاز شد، جنگی مهیب‌تر از جنگ پیشین، جنگی که بخشهای بزرگی از جهان را به آتش کشید و ۵۵ میلیون کشته به جا گذاشت. در این جنگ فاشیسم ایتالیا و میلیتاریسم ژاپن متحدان اصلی نازیسم آلمان بودند. آغاز جنگ با پیروزیهای پیاپی آلمان همراه بود. بخشهای بزرگی از اروپا به تصرف آلمان درآمد. شکست در استالینگراد در آغاز ۱۹۴۳ ورق را برگرداند. شکست در جبهه‌ی روسیه، ورود ایالات متحده به جنگ علیه دول محور به سرکردگی آلمان، و بروز مشکل تأمین منابع انسانی و مادی جنگ، آلمان را از حالت پیروز درآورد. دوران شکستهای پیاپی فرارسید. صحنه‌ای از نبرد استالینگراد

  ۱۹۴۳: نبرد استالینگراد. شکست آلمان نازی در این نبرد آغاز پایان رژیم هیتلر بودنازیها در برابر شکست شرورتر شدند، سیاست "جنگ تام" را پیش گرفتند و هست و نیست کشور را در خدمت جنگ قرار دادند. بسیاری از شهرهای آلمان بر اثر بمباران یکسر ویران شدند. هیتلر اما سرسختانه مقاومت می‌کرد. ۳۰ آوریل ۱۹۴۵: برلین که به تصرف قوای روس درآمد و سقوط رژیم حتمیت خود را نشان داد، هیتلر دست به خودکشی زد. عمر رژیمی که به نحو بی‌سابقه‌ای سبعیتی دور از تمدن را با آخرین دستاوردهای تکنیکی تمدن درآمیخته بود، به پایان رسید. آلمان در تاریخ ۹ مه ۱۹۴۵ رسماً بی‌قید و شرط تسلیم شد.

 
دوشنبه 14 اردیبهشت 1388 - 1:37:20 AM

ورود مرا به خاطر بسپار
عضویت در گوهردشت
رمز عبورم را فراموش کردم

آخرین مطالب


عشق يک دختر و پسر، دو خواهر را بعد از 25 سال به هم رساند


کلاهبرداران ويلاهاي 5 ميليارد توماني می فروختند


زیباترین آبشارهای دنیا+عکس


طراحی های شگفت انگیز بر روی هندوانه+عکس


سه چیز در زندگی


ناپدید شدن یک هواپیمای فرانسوی با 228 مسافر


حمايت حسين خمينى از جدايى دين از سياست وپيروى ازعلماى پيشين


ازدواج هاى صورى با هدف كسب اقامت در سوئد


دو فیلم ایرانی، در شصت و دومین دوره جشنواره سینمایی کن


ارزان‌ترین فیلم حاضر در کن: فقط ۷۰ دلار


نمایش سایر مطالب قبلی
آمار وبلاگ

96523 بازدید

14 بازدید امروز

15 بازدید دیروز

78 بازدید یک هفته گذشته

Powered by Gegli Social Network (Gohardasht.com)

آخرين وبلاگهاي بروز شده

Rss Feed

Advertisements